0706 - 60 32 31sten.w.larsson@outlook.com

Byggkonsult i Nacka

Byggkonsult i Nacka

Om du behöver anlita ett företag inom bygg, så är vår byggfirma, Orgona Byggkonsult AB ett mycket bra val. Vårt byggföretag är inriktat mot att hjälpa alla som behöver hjälp av en erfaren och flitig byggkonsult i Nacka med omnejd. Vår ambition är att göra alla kunder så nöjda som möjligt. Vi ser till att alla som anlitar oss får ett elegant och tjusigt bygge. Våra byggkonsulter är alla oerhört rutinerade och genom flera års samlad arbetslivserfarenhet som byggkonsulter, så kan du som kund alltid vara helt säker på att alltid få den hjälp och det stöd som du är i behov av.

ROT-avdrag

Här på vår firma, Orgona Byggkonsult AB, så kan man både få hjälp som privatperson och som företag. Om du är en privatperson kan du dessutom använda dig av ROT-avdraget, vilket är en skattefinansierad reform, som är beslutat och genomförd av regeringen. ROT-avdraget ger rätt till ett viss avdrag på arbetskostnaden. I skrivande stund är avdraget maximalt 30 procent. Om du har några frågor och funderingar kring det här med ROT-avdrag, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Våra medarbetare har arbetat med det här med ROT-avdrag i flera år och de kan det mesta som rör detta.

Du kan begära en offert

Om du vill, så kan du begära en offert. Detta är en möjlighet som vi på Orgona Byggkonsult AB rekommenderar alla kunder. Fördelen med att begära en offert är att man då i lugn och ro kan fundera över vad man vill ha hjälp med och man slipper att ta ett hastigt och kanske ogenomtänkt beslut. Vi berättar gärna mera om det här med offerter. Hör av dig i så fall.